pátek 25. června 2010

Geometri je to problém? Pneu Vulkán Šeberov NIKDY!

Řeším nastavení geometrie na TypeR a neřekl jsem jak velký problém to je :-)

Včera večer jsem jel do PneuVulkán, kde mi totálně nepříjemnej namachrovanej auto mechanik hned při vjezdu nevybíravě řekl, že budu stát za čárou a že ke svému autu se nesmím pomalu ani přiblížit, takže sem tam stál jak kokot a čekal až vynadá do telefonu panu Gajarovi, který mnoho let staví závodní auta, že asi neví jak se nastavujou podvozky, protože on tam má samého Golfa a tam si to nastaví jak ho napadne :-)

Nebyl ochotnej povilit šrouby na tlumiči a tim nastavit odklon jak bylo potřeba a prostě neudělal službu, kterou jako auto mechanik dělat ve firmě co nabízí geometrii má.

Věřím, že obyčejné služby nabízejí kvalitní - přezutí pneu, nastavení geometrie na Škodovce, ale pro nás Subaristy, tam místo není.



UPDATE 2010-06-25 8:20 - Geometrie u benzínky Trilobit nastavení tlumiče nedá, potřebuje k tomu víc lidí :-) jsem tedy objednaný do Pneu Šafránek, kde dělávají závodní Subara a prej to problém nebude...uuuuvidíme.

UPDATE 2010-06-25 12:30 - Nastavení provedeno v Pneu Šafránek, moc moc moc chválím přístup mechaniků - prostě Subaru mají rádi, ne jak ten trotlík z Pneu Vulkan co neumel ani povolit par sroubu... :-)

Žádné komentáře: